Descoperă Arome Noi, Ne-am ExtinS Gama ARKADIA de Delicii!

Arkadia: Sezonul Sărbătorilor Aduce Gusturi de Vis în Cofetăriile Noastre

tarta mere

La Arkadia, suntem mereu dedicați aducerii bucuriei în fiecare mușcătură, iar în această perioadă a anului, am pregătit ceva cu totul special pentru a vă încânta papilele gustative. Suntem mândri să vă prezentăm cele mai noi creații din bucătăria noastră, care sărbătoresc magia Crăciunului într-un mod cu totul unic și delicios.

Iarna aceasta, am lansat două produse în ediție de Crăciun care te vor cuceri cu siguranță: Tarta cu mere și Trigonul cu cremă de cozonac. Aceste două prăjituri sunt reinterpretate cu măiestrie, datorită talentului incontestabil al lui Thanasis Tsagliotis, o adevărată legendă în lumea dulciurilor. Originar din Grecia și cu peste 20 de ani de experiență în domeniul dulciurilor, Thanasis aduce un strop de magie și rafinament în fiecare creație a sa.

Tarta cu mere este o delicatesă care te va duce cu gândul la copilărie și la aromele familiare ale Crăciunului. Cu mere crocante și aromate, învelite într-un jeleu fin, această tarta este ca o îmbrățișare călduroasă din partea sărbătorilor. Iar un strop subtil de scorțișoară adaugă un parfum divin, amintind de magia sărbătorilor de iarnă. Pe de altă parte, Trigonul cu cremă de cozonac este o reinterpretare ingenioasă a unui desert tradițional românesc. Cu o cremă de cozonac fină și aromată, învelită într-o crustă crocantă, acest trigon este o explozie de gusturi și texturi care te va surprinde plăcut.

Prin aceste două produse de sezon, ne propunem să mixăm tradițiile grecești cu gusturile românești, creând o experiență culinară unică și memorabilă. Este modul nostru de a celebra diversitatea culturală și de a aduce o bucată din spiritul sărbătorilor în inimile voastre.

laborator prăjituri
TARTĂ CU MERE
trigon
TRGON CU CREMĂ DE COZONAC

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie dulce de sărbători și să gustați magia Crăciunului într-un mod cu totul special. Veniți la Arkadia și lăsați-vă răsfățați de aromele și gusturile inedite pregătite cu dragoste și pasiune de echipa noastră. 

Crăciun fericit și să vă bucurați de dulcea cale către fericire pe care am creat-o pentru voi!