Descoperă Arome Noi, Ne-am ExtinS Gama ARKADIA de Delicii!

EVENImente

Ne dorim să oferim momente de neuitat, de aceea credem că evenimentele importante au nevoie de deserturi pe măsură. Împreună putem crea atmosfera magică și feerică ce va transforma evenimentul tău, într-unul memorabil. 

Savurează fiecare clipă de fericire din ziua ta specială, cu deserturile de la Arkadia.

SOLICITă oferta

Lasă-ne detaliile privind evenimentul tău și noi te vom contacta în max 48 h.
  AVANTAJELE NOASTRE

  Explorează lumea deserturilor alături de clienții noștri.

  GUSTURI DIVINE

  Fiecare prăjitură este o capodoperă, combinând ingrediente premium cu rețete inspirate de mitologia greacă.

  INGREDIENTE PREMIUM

  Fiecare ingredient este ales pentru calitatea și puritatea sa, contribuind la o experiență gustativă remarcabilă.

  AROME GRECEȘTI

  Cu mâinile sale pricepute și cu dragostea pentru ingrediente de calitate, Thanasis Tsagliotis dă naștere unor deserturi care fac deliciul clienților Arkadia. Este un adevărat alchimist al gusturilor, știind cum să combine aromele, texturile și prezentarea într-un mod unic și captivant.

  recomandări

  În cei 12 ani de experiență în domeniul dulciurilor și al bucuriilor, mici și mari deopotrivă, am deprins experiența celor mai reușite petreceri cu serviciile de catering și candy bar, precum și cu prepararea de torturi special comandate pentru a celebra aniversări, botezuri, cununii, nunți și petreceri corporate. 

  Punem preț pe calitatea dulciurilor preparate, dar și pe calitatea serviciilor la nivel holistic: practicăm prețuri competitive, oferim seriozitate și profesionalism și dăm dovadă de creativitate cu fiecare mise-en-place.

  Ioana Anghel

  August 16, 2023

  Candy bar-ul de la botezul fetiței a fost un adevărat deliciu pentru toți invitații! Dulciurile colorate și aranjamentele creative au adăugat o notă magică evenimentului nostru special.

  Mara Iordache

  Octombrie 4, 2023

  Am fost surprinsă de colegi cu un tort demețial, surpriză, evident, de ziua mea. Nu doar că a arătat impecabil, dar a fost mega gustos, echilibrat, fix cum trebuie! Am zis atât să fac, să îi întreb de unde l-au comandat și să intru să dau un review. Vă mulțumesc.

  Laura Zaharia

  Octombrie 22, 2023

  Candy bar-ul pentru nunta visurilor noastre l-am făcut cu Arkadia, și pot să spun cu mâna pe inimă ca a fost perfect. Diversitate de gusturi, prospețime, gust și aranjament impecabile.