Descoperă Arome Noi, Ne-am ExtinS Gama ARKADIA de Delicii!

9 LOCAȚII

Suntem mai mult decât o cofetărie; suntem artizani pasionați ai deserturilor excepționale. Cu ingrediente atent selecționate și mâini pricepute, transformăm momentele tale în amintiri delicioase.

EST. 2011

ISTORIA ARKADIA

În centru, chiar acolo unde bate inima orașului, am pus bazele a ceea ce numim astăzi, Arkadia. Din dorința de a oferi gurmanzilor, iubitori de dulce, o experiență de necontestat, am creat cele mai extraordinare deserturi pe care le-am transpus în povestea Zeilor greci. 

Am încercat să ne imaginăm, ce gusturi fine ar aprecia cele mai de seamă divinități și astfel, am transformat ideile în deserturi luxuriante de teapa Zeilor. 

Intră pe tărâmul dulciurilor alese, inspirate de cultura Greciei Antice încercând aromele și gusturile exclusiviste ale prăjiturilor noastre artizanale. Cofetăria noastră este mai mult decât o cofetărie, este un sanctuar al savorilor de seamă, unde texturile deosebite se împletesc cu aromele desăvârșite, creând astfel un loc mistic.

Ușile noastre primitoare se vor deschide odată ce vei păși pe tărâmul senzorial al mitologiei, ascuns în fiecare preparat Arkadia. Ne-am inspirat din puterea, forța, senzualitatea, curajul și înțelepciunea Zeilor greci și am creat deserturi nu doar cu gust, ci și cu poveste.

Află povestea preparatelor noastre încercând combinațiile formidabile de gusturi și arome exuberante. 

Noi am ales să transformăm prăjiturile noastre în istorisiri vii care te poartă în lumea divinului, unde cele mai fine ingrediente au fost transformate în cele mai incredibile deserturi.

Arkadia înseamnă inima delicateselor dulci și a gusturilor splendide. Combinația de gusturi din deserturile noastre este gândită și executată de experții noștri cofetari la rangul de artă. O artă apreciată cu siguranță de divinitățile cărora le-am dedicat fiecare dulce din meniul nostru complex.

2011

Locul în care s-a născut magia pe care astăzi o numim Arkadia, a fost în Râmnicu Vâlcea, în august 2011. Acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu vrem să fim o cofetărie obișnuită, ci un loc care oferă senzații excepționale în ale gustului și ospitalității. 

2023

În anul 2023, cu ajutorul celor care au crezut în noi și au apreciat gusturile fine ale prăjiturilor Arkadia, am reușit să ajungem la un număr de 9 locații deschise. La început totul a pornit din pasiune, dar acum știm că avem mult mai multe de oferit lumii și iubitorilor de prăjituri delicioase.

PRINCIPIILE NOASTRE

Calitate

Cofetăria noastră se angajează să ofere doar produse de cea mai înaltă calitate, folosind ingrediente proaspete și naturale pentru a crea delicii dulci irezistibile.

Inovație

Fie că este vorba despre combinații neașteptate de arome sau despre prezentări vizuale inedite, ne străduim să surprindem și să încântăm clienții noștri cu fiecare produs pe care-l creăm.

Personalizare

Înțelegem că fiecare eveniment și fiecare gust sunt unice, așa că oferim servicii de personalizare pentru a crea deserturi care să se potrivească perfect cerințelor tale.

ISTORIA ARKADIA

Aenean augue elit, mollis et enim et, ornare dignissim dui. Aenean sollicitudin pulvinar tellus vitae commodo. Donec a ultrices orci. Nam ultricies feugiat aliquam. Curabitur consequat ac sem nec tempus. Donec interdum iaculis metus, sed fringilla metus auctor finibus. In tincidunt augue nibh, quis aliquet urna venenatis et. Sed luctus tortor et felis pulvinar, ac condimentum mauris fermentum.

Aenean augue elit, mollis et enim et, ornare dignissim dui. Aenean sollicitudin pulvinar tellus vitae commodo. Donec a ultrices orci. Nam ultricies feugiat aliquam. Curabitur consequat ac sem nec tempus. Donec interdum iaculis metus, sed fringilla metus auctor finibus. In tincidunt augue nibh, quis aliquet urna venenatis et. Sed luctus tortor et felis pulvinar, ac condimentum mauris fermentum.

Comunitatea arkadia

Explorează lumea deserturilor alături de clienții noștri.

ADRESE

cofetarii craiova
STR. CONSTANTIN BRANCOVEANU, PARTER, BLOC 61B, 200232 CRAIOVA
contact arkadia

Strada Madona Dudu, nr.4, bloc 4, 200409 Craiova

Bloc A4, Bulevardul 1 Mai, nr.70, parter, Bloc A4, 200326 Craiova
Str. Brazda lui Novac 97, parter, Bloc M9A, 200690 Craiova
MUN. CRAIOVA, CALEA BUCURESTI, NR.75, BLOC A20, JUD. DOLJ
cofetăria arkadia

Strada Știrbei Vodă nr. 2, 240184 Râmnicu Vâlcea

Bulevardul Tineretului, nr.6-8, parter, bloc B2+B3+b4, 240070 Râmnicu Vâlcea

arkadia

Strada Gheorghe Magheru 29, 240134 Râmnicu Vâlcea

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, parter, bloc CAM 3, 230015 Slatina