Descoperă Arome Noi, Ne-am ExtinS Gama ARKADIA de Delicii!

Arkadia – O Nouă Experiență de Branding, Pregătită cu Dragoste pentru Fericire

cofetaria arkadia

La Arkadia, credem că fericirea trebuie să fie savurată în fiecare mușcătură. De aceea, ne-am asumat misiunea de a crea cea mai dulce cale către fericire cu o selecție diversă de torturi și prăjituri, precum și de crunch-uri și vinuri grecești, 100% autentice și de cea mai bună calitate. 

Toate prăjiturile pe care le puteți găsi în cofetăriile Arcadia sunt pregătite după rețetele lui Thanasis Tsagliotis, o adevărată legendă în lumea dulciurilor, originar din Grecia. 

Suntem dedicați folosirii doar a celor mai fine și atent selecționate ingrediente pentru a ne asigura că fiecare prăjitură este proaspătă, plină de gust și pur și simplu irezistibilă.

Rețetele noastre inspirate din tradiția grecească adaugă o notă de autenticitate, îmbinând-o cu un strop de modernitate, astfel încât fiecare gust să fie o adevărată bucurie. 

Conceptul de rebranding mizează pe deviza “Gustul Fericirii” - care face obiectivul principal al întregii noastre activități. La Arkadia, ne dorim ca oricine ne calcă pragul să plece cu un strop mai fericit și desigur, să revină!

Conceptul a vizat renovarea spațiilor din toate locațiile Arkadia, aducând o notă minimalistă, elegantă și totodată, contemporană. Elementele de branding, simbolurile, culorile și tone of voice se identifică, deopotrivă, atât în comunicarea vizuală offline, cât și online. 

Am vrut ca acest concept de branding să aducă în prim plan pasiunea și angajamentul pe care le avem pentru calitatea superioară. 

arkadia
Concept Rebranding
arkadia
Cofetăria Arkadia

Așadar, alăturați-vă nouă și experimentați gustul fericirii! La Arkadia, suntem convinși că fiecare dintre voi merită să se bucure de cele mai dulci și delicioase torturi și prăjituri, făcute cu dragoste și atenție la detalii.

În toate cofetăriile Arkadia, ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență gustativă și o călătorie culinară care vă va aduce zâmbetul pe buze. 

De la prima mușcătură până la ultima, vrem să vă purtăm într-o călătorie a plăcerilor dulci, dar și sărate, care face ca fiecare moment să pară atemporal. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă delectați cu creațiile noastre dulci, care sunt mai mult decât deserturi – sunt mici povești de fericire și răsfăț pentru suflet. Vă așteptăm să încercați și opțiunile sărate, precum și vasta selecție de crunch-uri și vinuri autentic grecești.